Popis
Koření
Tuto příchuť červíků je novější. I přesto si pomalu vydobývá přední pozice a je čím dál oblíbenější. V tomto podání je kořenění vždy velice jemné. Také v tomto případě je kari pouze lehkým doplněním základní chuti Křupavých červíků.
Věděli jste, že kari je vícedruhová směs koření? Skládá se z hořčice, koriandru, kurkumy, zázvoru, pískavice, kopru, pepře černého, chilli a kukuřičné mouky.
Použití
Křupaví červíci jsou připraveni k servírování, takže je stačí vysypat do misky a jíst. Můžete je také nasypat na rizoto, pizzu, nebo špagety a obohatit tak jídlo kvalitními bílkovinami.
- Máte skvělou příležitost zpestřit si touto pochoutkou z hmyzu oslavu nebo večírek s přáteli. Na Křupavé červíky budou kamarádi vzpomínat ještě dlouho.
- Originální dárek, který může nejdříve trochu vyděsit, a pak příjemně překvapí skvělou chutí. Ať už Křupavé červíky věnujete samostatně, nebo jako součást dárkového koše, tento dárek si budou pamatovat opravdu všichni obdarovaní.
- Pro svůj obsah bílkovin a nenasycených tuků je to skvělá svačinka pro malé i velké, kdykoli přijde chuť. Děti červíky obzvláště milují.
- Když rozbalíte Křupavé červíky večer u televize, budete se divit jak rychle zmizí.
Červíky s česnekem najdete také jako součást degustačního balení Křupavých červíků, které obsahuje také varianty se slanou skořicí, kari, chilli a se solí.
Způsob přípravy
Červíci pocházejí z českého chovu. Před jejich zpracováním prochází několikadenní hladovkou, aby se důkladně očistili. Poté je krátce povaříme, usušíme a nakonec okořeníme. Vše děláme s maximální pozorností na kvalitu a zachování výživových hodnot.
Kde se červíci chovají
Naše larvy potemníka moučného pocházejí z certifikované farmy na Moravě, která splňuje veškeré hygienické požadavky. Chovají se v plastových přepravkách s obilným šrotem. Čas od času je jim dodaná čerstvá zelenina jako zdroj vody. Chov je velice suchý, čistý a důkladně větraný.
Zajímavostí je, že podle legislativy spadá jedlý hmyz do kategorie hospodářských zvířat. S ohledem na to je hmyz nejčistěji chované i zpracovávané hospodářské zvíře. Na jeho chov se spotřebuje mnohonásobně méně vody, krmiva i půdy, než je to v případě jiných hospodářských zvířat.
Trvanlivost
Minimální trvanlivost Křupavých červíků je 2 roky od data výroby.
Hmotnost | 0.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.