› asijské potraviny
« 1 ... 10 11 12 13 14 ... 27 »
Stránka 12 z 27 - 483 položek celkem
Luštěninová pochoutka bez jakýchkoliv aditiv pro 'instantní' použití bez nutnosti vaření, použitelné i jako krutóny nebo křupavá pochoutka.
Podává se jako pochutina (křupky či brambůrky) nebo stačí přidat do hotových polévek, omáček či salátů.
- z přirozeně bezlepkových surovin
- vhodné pro vegany
- vyrobeno ručně - HAND MADE
- GMO FREE
Exluzivní cukrovinka. Vyzkoušejte pražené mandle v matcha čokoládě a uvidíte, že se stanou návykovou záležitostí.
Chutné plátky manga v mírně sladkém nálevu. Vhodné k přípravě dezertů, ale i asijských či orientálních jídel.
Cenově zvýhodněná sada čaje matcha, metličky Chasen na jeho přípravu a naběračky čaje Chashaku.
Oblíbené Matcha Tea latte bez dochucování a složité přípravy! Směs Bio Matcha Tea latte stačí vyšejkovat s vodou a můžete pít! Snadno, rychle, lahodně. Praktický tubus obsahuje cca 20 porcí.
Zelený puding s příchutí matcha čaje a ananasu. Pro milovníky pudingů velmi neotřelá příchuť. Vhodné pro využití i do dezertů.
Matcha Shake je zcela přírodní bioenergetický nápoj založený na čaji Matcha, který se vyznačuje pozvolným nástupem energie s dlouhotrvajícím účinkem.
Bio Matcha Tea shake neobsahuje lepek, palmový tuk a je bez rafinovaného cukru.
Matcha Shake je zcela přírodní bioenergetický nápoj založený na čaji Matcha, který se vyznačuje pozvolným nástupem energie s dlouhotrvajícím účinkem. Vyvážený zážitek z nápoje doplňuje přídavek bio sušených meruněk.
Mirin je rýžové víno určené pro vaření.
Perfektní pro marinování masa, pro výrobu Tamako Yaki, hovězí rýže, kuřete a pečených křídel.
Pro sladkost a lesk. Přiveďte do své kuchyně slavné japonské příchutě s rýžovým vínem Mizkan Honteri. Vyrobený z rýže, rýžového sladu, alkoholu a sladidla je tento mirin ideální pro přidání do omáček a polévek, protože dodává nádech sladkosti a eliminuje nežádoucí pachy z masa a ryb. Mirin je základní koření ve většině japonských kuchyní, protože tvoří základní součást omáček nebo vývarů v pokrmech, jako je kuře teriyaki nebo hotki na sukiyaki. Mirin je to, co dodává těmto pokrmům jejich jedinečnou sladkost a také výrazný lesklý vzhled. Díky bezkonkurenční kvalitě se Mirin stala nejprodávanější značkou v Japonsku a tradicí dobrého vaření již 160 let!
Miso Genmai je základní ochucovadlo tradiční japonské kuchyně. Má mnoho esenciálních přívlastků, je prospěšná celému tělu a skvěle dochutí Váš připravovaný porkm. Nejčastěji se používá pro přípravu tradiční japonské polévky MISO, ale i jako dochucení restovaných jídel. Vyzkoušejte a určitě budete spokojeni.
Miso - sójová pasta je základní přísada tradiční japonské kuchyně. Dnes je každodenně využívána na celém světě v makrobiotické stravě.
Za studena kvašená nepasterovaná mugi miso pasta v BIO kvalitě z ječmene a sóji od české firmy Kojibakers. Je vhodná jako polévkový základ a univerzální dochucovadlo v BIO kvalitě. Pasta je nahrubo mletá, za studena kvašená, nepasterovaná.
Nastavení