› asijské potraviny
« 1 ... 11 12 13 14 15 ... 28 »
Stránka 13 z 28 - 488 položek celkem
Za studena kvašená nepasterovaná mugi miso pasta v BIO kvalitě z ječmene a sóji od české firmy Kojibakers. Je vhodná jako polévkový základ a univerzální dochucovadlo v BIO kvalitě. Pasta je nahrubo mletá, za studena kvašená, nepasterovaná.
Světlá "shiro miso" pasta s lokální recepturou z kulatozrnné rýže a hrachu od české firmy Kojibakers. Je vhodná jako polévkový základ a univerzální dochucovadlo v BIO kvalitě. Pasta je jemně mletá, za studena kvašená, nepasterovaná.
Miso - sójová pasta je základní přísada tradiční japonské kuchyně. Dnes je každodenně využívána na celém světě, i v makrobiotické stravě.
Degustační sada 4 druhů miso past ve 250g balení.
Degustační sadu můžete díky atraktivnímu balení použít také jako pěkný dárek.
Miso polévka je velmi přínosným pokrmem pro zdraví a zachování krásy. Japonci ji konzumují ke snídani, k obědu i večeři. Doporučují ji při kocovině a také po porodu na rychlejší regeneraci.
Dokonce Madona tvrdí, že právě miso polévce vděčí za svoji vitalitu.
Toto balení obsahuje 3 porce instantní polévky s kvalitním složením.
Instantní polévkový základ a dochucovadlo v BIO kvalitě od české firmy Kojibakers. Vyrobena ze sójového misa a kimchi. 1 polévkovou lžíci zalejte 60°C horkou vodou do 300ml misky či hrnku a dostanete vynikající zdravou a lehce pikantní polévku.
Instantní polévkový základ a dochucovadlo v BIO kvalitě od české firmy Kojibakers. Vyrobena ze sójového misa Bio a řas wakame. 1 polévkovou lžíci zalejte 60°C horkou vodou do 300ml misky či hrnku a dostanete vynikající zdravou a lehce pikantní polévku.
Instantní polévkový základ a dochucovadlo v BIO kvalitě od české firmy Kojibakers. Vyrobena z hrachového misa Bio a hub shiitake. 1 polévkovou lžíci zalejte 60°C horkou vodou do 300ml misky či hrnku a dostanete vynikající zdravou polévku.
Degustační sada 8 druhů miso polévek ve 150g balení.
Miso - sójová pasta je základní přísada tradiční japonské kuchyně. Dnes je každodenně využívána na celém světě v makrobiotické stravě.
Hnědá "genmai miso" pasta s lokální recepturou z z neloupané rýže natural a sóji od české firmy Kojibakers. Je vhodná jako polévkový základ a univerzální dochucovadlo v BIO kvalitě. Pasta je nahrubo mletá, za studena kvašená, nepasterovaná.
Světlá "shiro miso" pasta s lokální recepturou z kulatozrnné rýže a sóji od české firmy Kojibakers. Je vhodná jako polévkový základ a univerzální dochucovadlo v BIO kvalitě. Pasta je jemně mletá, za studena kvašená, nepasterovaná.
Rýžová mouka se používá k výrobě sladkých pokrmů, dezertů, k zahušťování omáček, polévek. Je bezlepková.
Dračí ovoce má nádherný vzhled a delikátní jemnou chuť, která je zachována i po pomalém sušení.
Nastavení