› asijské potraviny
« 1 ... 23 24 25 26 27 »
Stránka 25 z 27 - 486 položek celkem
Mořská sůl s kouřovou chutí, která je získána poctivým uzením na bukovém dřevě.
Tradiční švestkové víno Choya Silver je nezbytnou součástí čínské a japonské vinařské kultury. Má skvělou sladkou chuť a ještě svěžejší vůni. Vino je vyrobeno z naprosto zralých švestek Umeboshi, které jsou nejvyšší jakosti a zpracovávají se už do 24h po sklizni. Perfektní aperitiv k vydatnějšímu obědu.
Tahini pasta nebo máslo je připravené z rozdrcených sezamových semínek.
Tahini pasta nebo máslo je připravené z rozdrcených sezamových semínek. Zdravá vatianta čokoládové pomazánky.
Omáčka z koncentrovaného tamarindu se semeny k výrobě marmelád, past, marinád.
Pasta z koncentrovaného tamarindu se semeny k výrobě marmelád, past, marinád.
Tamarindová pasta se obvykle smísí s vodou a přecedí se za použití výsledné tamarindové šťávy. Do tamarindu se nepřidávají žádné umělé přísady.
Barevné kuličky škrobu z hlíz manioku.
Kuličky škrobu z hlíz manioku.
Vyrobený z kořene manioku.
Tapioková mouka k výrobě asijských specialit.
V Česku smažená jídla milujeme. Smažíme různá masa i zeleninu na mnoho způsobů. Co ale zkusit směs, se kterou smaží v Asii.. Tempura je speciální obalovací směs, která se perfektně hodí na obalování například kuřecího masa, zeleniny, krevet a ryb. Vyzkoušejte a usmažte si to do křupavé zlatavě nadýchané krusty.
Velké balení Teriyaki omáčky v kanystru se hodí především do restaurací a větších provozoven, ale také pro domácí použití - třeba při marinování masa nasušení. Při použití Teriyaki marinády není nutné používat žádná další ochucovadla, jídlo je ochuceno přírodní a zdravou cestou.
Nastavení