Popis
Teriyaki je kulinářská technika pocházející z Japonska. Jeho název pochází ze slova teru (japonský lesklý list), protože nakládaná jídla přirozeně září.
Teriyaki Sen Sojová omáčka na vaření je díky své husté konzistenci vynikající základnou pro vaření pokrmů z masa, ryb, mořských plodů, drůbeže, zeleniny, rýže nebo těstovin.
Použití: Pro marinování masa před pečením / blanšírováním. Velmi vhodný pro kachnu, husu nebo krůtu. Je také vhodná pro zeleninová jídla.
Složení: voda, sójová omáčka, sůl, cukr, víno, rýžový ocet, ústřicová omáčka, kukuřičný škrob, zázvor, cibule, česnek. Konzervační látky: benzoát sodný, sorbát draselný. Stabilizátor: xanthanová guma.
Energie: 149,48 kcal / 635,3 kJ Tuky: 0 g Sacharidy: 33,5 g z toho cukrů: 26 g Bílkoviny: 3,87 g Sůl: 5,6 g
Podobné produkty
Hmotnost | 0.09 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.