› asijské potraviny › Dochucovadla
« 1 ... 8 9 10 11 »
Stránka 10 z 11 - 188 položek celkem
Omáčka z koncentrovaného tamarindu se semeny k výrobě marmelád, past, marinád.
Pasta z koncentrovaného tamarindu se semeny k výrobě marmelád, past, marinád.
Tamarindová pasta se obvykle smísí s vodou a přecedí se za použití výsledné tamarindové šťávy. Do tamarindu se nepřidávají žádné umělé přísady.
Barevné kuličky škrobu z hlíz manioku.
Kuličky škrobu z hlíz manioku.
Vyrobený z kořene manioku.
Tapioková mouka k výrobě asijských specialit.
V Česku smažená jídla milujeme. Smažíme různá masa i zeleninu na mnoho způsobů. Co ale zkusit směs, se kterou smaží v Asii.. Tempura je speciální obalovací směs, která se perfektně hodí na obalování například kuřecího masa, zeleniny, krevet a ryb. Vyzkoušejte a usmažte si to do křupavé zlatavě nadýchané krusty.
Velké balení Teriyaki omáčky v kanystru se hodí především do restaurací a větších provozoven, ale také pro domácí použití - třeba při marinování masa nasušení. Při použití Teriyaki marinády není nutné používat žádná další ochucovadla, jídlo je ochuceno přírodní a zdravou cestou.
Jemné tofu v tetrapakovém obalu - trvanlivé - pevné, pro výrobu dezertů, omáček i do miso polévek a jiných slaných pokrmů.
Pasta, která obsahuje všechno důležité koření pro přípravu výtečné Tom Yum polévky.
Pasta k přípravě tradiční thajské polévky Tom Yum.
Velmi kvalitní a chutné tuňákové kousky z tuňáka pruhovaného ve slunečnicovém oleji.
Nastavení