› asijské potraviny › Dochucovadla
« 1 2 3 4 ... 11 »
Stránka 2 z 11 - 189 položek celkem
Papričky Habanero jsou typické pro oblast karibiku, jsou populární v Mexiku a na Kubě.
Namletý prášek z aromatických Chipotle, jež jsou nezaměnitelné pro svou výraznou kouřovou vůni, kterou zkrátka musíte zažít na vlastní čichové buňky. Uzenou chuť se sladkými podtóny čokolády a ořechů získávají tyto sušené verze plně zralých papriček Jalapeño díky pekanovému dřevu, na kterém udí.
Paprička vznikla křížením 2 druhů, původem v Asii.
S touhle ohnivou karibskou ďáblicí si vyzkoušíte, co znamená překročit u chilli papričky hranici 2 miliony na Scovilleho stupnici. Jemný namletý prášek z těchto aromatických papriček dodá jídlu spalující žár, který se postupně rozvíjí a dokáže potrápit pěkně dlouhou dobu. Pokud ale zastáváte pravidlo, že čím pálivější, tím lepší, Scorpion chilli je pro vás jako stvořené.
Kdo by neznal tuto papričku z Mexika?
Tekutý chilli mash z uzených papriček Chipotle je skvělý pro všechny milovníky této aromatické lahůdky s nasládlou kouřovou chutí a vůní.
Chutney nebo-li čatní z manga na sladkokyselý způsob přípravy jídel.
Japonská hořčice Neri karashi je pikantní. Hodí se výborně nejen k masu. Použít tuto hořčici však můžete všude tam, kde jste zvyklí používat hořčici klasickou. Jistě se brzy stane nedílnou součástí vašeho vaření.
Japonská majonéza.
Kari pasta vhodná pro přípravu asijských jídel bez konzervantů a dochucovadel.
Kari pasta vhodná pro přípravu asijských jídel.
Červená kari pasta- kořenící přípravek.
Massaman, neboli muslimské kari, je ovlivněno arabskými a indickými kořeny. Pasta je tak hustější a sladší.
Thajská kari pasta Massaman.
Kari pasta vhodná pro přípravu asijských jídel. Bez glutamátů a jiných dochucovadel, dle originální thajské receptury.
Zelená kari pasta značky Cock Brand
Nastavení