Popis
Tempura obalovací směs - 1000g
Máte rádi něco křupavého a voňavého...
Vyzkoušejte obalit kuřecí maso, zeleninu, rybu, krevety v hotové obalovací směsi Tempura. Směs stačí smíchat s vodou například v poměru 200g směsi s 300ml vody. Vymíchejte hustější těstíčko a obalte v něm zvolené maso nebo zeleninu a šup s ním na pánev - smažte do zlatova a do křupava.
Obalené maso či zeleninu v tempuře nemusíte nutně smažit, ale můžete i dát i upect do trouby. Záleži jen na Vaší chuti a kreativitě.
Návod k přípravě:
- Nachystat, očistit, zeleninu, krevety či jiné mořské plody.
- Obalit v suché směsi tempury.
- Smíchat směs tempury se studenou vodou v poměru 1:1, dobře promíchat, možné přidat vejce (ale nemusí být) a v této směsi obalit zeleninu či krevety.
- Osmažit dozlatova v rozpáleném oleji ze všech stran.
Důležitý tip: Těstíčko by mělo být ledové, čím větší bude teplotní rozdíl teštíčka a oleje na smažení tím lépe.
Podávejte za čerstva ještě křupavé například s rýží a sladkokyselou omáčkou.
Složení: Pšeničná mouka, koření (kukuřičný prášek, česnek, černý pepř, sůl), kukuřičný prášek, prášek do pečiva (kyselý pyrofosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný, kukuřičný škrob, fosforečnan vápenatý, glukono delta lakton, rýžový prášek, glutamát sodný.
Skladování
Hmotnost: 1000g
Skladujte v suchu a temnu.
Vyrobeno: Jižní Korea
Hmotnost | 1.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.