Tempura - obalovací směs Ottogi 500g

 

V Česku smažená jídla milujeme. Smažíme různá masa i zeleninu na mnoho způsobů. Co ale zkusit směs, se kterou smaží v Asii.. Tempura je speciální obalovací směs, která se perfektně hodí na obalování například kuřecího masa, zeleniny, krevet a ryb. Vyzkoušejte a usmažte si to do křupavé zlatavě nadýchané krusty. 

Dostupnost Vyprodáno
Měrná cena 178 Kč / 1 kg
89 Kč
Kód produktu 6612/S8
Kategorie Koření, mouky
Položka byla vyprodána...
 

Tempura obalovací směs - 500g 


Máte rádi něco křupavého a voňavého...

Vyzkoušejte obalit kuřecí maso, zeleninu, rybu, krevety v hotové obalovací směsi Tempura. Směs stačí smíchat s vodou například v poměru 200g směsi s 300ml vody. Vymíchejte hustější těstíčko a obalte v něm zvolené maso nebo zeleninu a šup s ním na pánev - smažte do zlatova a do křupava. 

Obalené maso či zeleninu v tempuře nemusíte nutně smažit, ale můžete i dát i upect do trouby. Záleži jen na Vaší chuti a kreativitě.

Návod k přípravě:

  1. Nachystat, očistit, zeleninu, krevety či jiné mořské plody. 
  2. Obalit v suché směsi tempury.
  3. Smíchat směs tempury se studenou vodou v poměru 1:1, dobře promíchat, možné přidat vejce (ale nemusí být) a v této směsi obalit zeleninu či krevety.
  4. Osmažit dozlatova v rozpáleném oleji ze všech stran.

 

Důležitý tip: Těstíčko by mělo být ledové, čím větší bude teplotní rozdíl teštíčka a oleje na smažení tím lépe. 

Podávejte za čerstva ještě křupavé například s rýží a sladkokyselou omáčkou.

Složení: Pšeničná mouka, koření (kukuřičný prášek, česnek, černý pepř, sůl), kukuřičný prášek, prášek do pečiva (kyselý pyrofosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný, kukuřičný škrob, fosforečnan vápenatý, glukono delta lakton, rýžový prášek, glutamát sodný.

Skladování tempura

Hmotnost: 500g

Skladujte v suchu a temnu. 

Vyrobeno: Jižní Korea

Hmotnost 1.05 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: