Popis
Umeocet vzniká při výrobě Umeboshi - japonských nakládaných švestiček. Ve skutečnosti se nejedná o ocet, protože neobsahuje kyselinu octovou, ale kyselinu citronovou. Je vhodné ho přidat všude tam, kde potřebujete získat kyselou a slanou chuť. Zkrátka, když ho použijete na dochucení salátů, již nepřidáváte sůl.
Má blahodárné účinky na trávení, podporuje chuť k jídlu, pomáhá při žaludečních problémech a celkově povzbuzuje organizmus.
Složení: UME švestkový ocet 61%, (ume švestky 80%, jedlá mořská sůl 20%) Shizo listy (Perilla listy), jedlá mořská sůl
Objem: 500 ml
Země původu: Japonsko
Alergie: Může obsahovat stopy lepku.
Hmotnost | 0.9 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář