Popis
Miso GENMAI hnědá rýže 400g 味噌玄米茶
Nepostradatelná pro Vaše japonské kuchtění :)
Miso je vyzrálá fermentovaná pasta vyrobená ze sójových bobů, rýže, pšeničné nebo ječné mouky. Jedná se o typické japonské středně silné, slané koření nejčastěji používané pro přípravu japonské miso polévky. Používá se také pro dochucení restovaných jídel, k přípravě omáček, marinád, pomázánek a mnoho dalšího. Díky své všestranosti se Miso genmai stala nepostradatelnou přísadou pravé japonské kuchyně.
Esence pro Vaše chuťové pohárky a zdraví celého těla...
Díky obsahu živých enzymů napomáhá Miso Genmai trávení a také ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů. Vašemu tělu dodává esenciální aminokyseliny, užitečné vitamíny a minerály i proteiny. Surovina obsahuje i vitamín B12. Hnědá rýže také prospěšně alkalizuje krev a slouží k povzbuzení životní síly, podporuje látkovou výměnu, vyživuje pokožku a krev a tím podporuje tvorbu buněk a kožní tkáně. Mezi pozitivní vlastnosti patří i její schopnost rozpouštět v krvi cholesterol díky čemuž jsou cévy pružnější. Zmírňuje negativní důsledky z kouření, konzumace alkoholu. Miso je pomocník při prevenci proti alergiím a tuberkulóze.
Kdy v kuchyni používat...
Miso pastu přidáváme do téměř hotového jídla. Proč? Proto, abychom již pastu v jídle nevařili a nepřipravili tak hotové jídlo o výživné látky, které Miso Genmai obsahuje.
Skladování
Skladovatelnost tohoto ochucovadla japonské kuchyně je velmi dobrá a můžete jej uchovávat doma až několik měsíců. Po otevření balení je potřeba jej skladovat v chladničce nebo na velmi chladném a temném místě.
Charekteristické znaky Miso pasty
Konkrétně tato Miso Genmai Hnědá rýže má svoji charakteristickou chuť a výrazně tmavou barvu, díky tomu, že se k výrobě používá hnědá rýže a to celé zrno včetně vnějšího obalu.
Složení:
- Sojové boby
- hnědá rýže 27,5%
- mořská sůl
- 11%,voda,
- fermentační činidlo (aspergillus oryzae)
Vyrobeno v: Japonsko
Hmotnost: 400g
Alergeny: sójové boby
Podobné produkty
Hmotnost | 0.42 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.