Popis
Kikkoman sladká sójová omáčka je vyráběna fermentací sójových bobů bez chemických přísad, barviv, aromat nebo konzervantů. Má čistě hnědou, průhlednou barvu, jedinečné aroma a je příjemně sladká. Sójová omáčka Kikkoman je vhodná při přípravě pokrmů asijské a mezinárodní kuchyně i jako ochucovadlo hotových pokrmů na talíři. Je vhodná k dochucení jakýchkoli pokrmů s rýží, k přípravě marinád na maso před pečením či grilováním i do salátových dressingů.
SLOŽENÍ
Cukr 36%, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), glukózový sirup, víno (oxid siřičitý), voda, sůl, výtažek z kvasnic.
Alergeny- sója, pšenice, siřičitany
| Výživové údaje na 100 ml | |
| Energie | 1101 kJ / 260 kcal |
| Tuky | 0 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 57,0 g |
| z toho cukry | 52,0 g |
| Bílkoviny | 4,3 g |
| Sůl | 7,1 g |
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v suchu a temnu.
ZEMĚ PŮVODU
Japonsko
| Hmotnost | 1.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
