› Sushi ingredience
« 1 2 3 4 5 ... 10 »
Stránka 3 z 10 - 168 položek celkem
Již hotový namíchaný rýžový ocet (jinak Sushisu), který přidáte do uvařené sushi rýže.
Na proužky nakrájená a ochucená tykev kanpyo je oblíbená přísada do sushi roliček. Často se používá jako náplň do maki sushi a jiných zábalů. Využijete ji však také jako netradiční zeleninovou přílohu. Na tenké plátky nakrájená tykev ve slaném nálevu se sójovou omáčkou a karamelem. Chuť naložené tykve je nasládlá a velmi příjemná.
Velké balení rýžového papíru vhodného na výrobu asijských jarních závitků na smažení.
Bezlepková sójová omáčka Tamari od světoznámé japonské značky Kikkoman s kapátkem.
Má vynikající chuť.
Poke je havajské sushi, kde jsou všechny ingredience čerstvé a servírují se přímo do misky. Pro tento pokrm se používá také název sushi bowl. do Misky můžete nakombinovat rýži, čerstvou zeleninu, syrovou rybu. Vhodná je kombinace i s ovocem, či s hovězí svíčkovou. Celou misku zakápněte pikantní omáčkou Kikkoman Poke, která se složená z kvalitní sójové omáčky s opečeným sezamovým olejem a nádechem citrónové šťávy.
Nezoufejte, že nemáte v blízkosti rybárnu, vyzkoušejte konzervovaného lososa ve vlastní šťávě.
Velmi kvalitní a chutné tuňákové kousky z tuňáka pruhovaného ve slunečnicovém oleji.
Sezam se používá i k výrobě sushi. Je výborným zdrojem vápníku, železa, zinku, draslíku, vitaminu E, B a karotenu.
Obdarujte své blízké dárkovým poukazem v hodnotě 1000 Kč.
Zaplacený poukaz přijde automaticky do emailu. PROSÍM, OBJEDNÁVEJTE JEN 1 POUKAZ!!! Pokud máte zájem o více poukazů, objednejte každý zvlášť , v opačném případě by oba poukazy měly stejný kód, muselo by se opravovat.
Rýžový ocet je základní ingredience na sushi. V podstatě slouží ke správnému dochucení rýže. Ta musí mít vyváženou lehce kyselou a jemně nasládlou chuť. Té docílíte tak, že po jejím uvaření rýži pozvolna prochladíme mícháním, necháme ji chvilku odležet a poté ji dochutíme připraveným rýžovým octem.
Nakládaný zázvor - velmi často se s ním setkáte v pravých sushi restaurantech nebo v tzv. running sushi barech. Zázvor slouží k neutralizaci chuti mezi jednotlivými kousky sushi. Zkrátka, abyste si dokázali vychutnat každé sousto, kde jsou například různé typy ryb, zázvor Vám jednoduše neutralizuje chuťové pohárky a Vy si tak můžete každé sousto naplno vychutnat.
Růžový zázvor - velmi často se s ním setkáte v pravých sushi restaurantech nebo v tzv. running sushi barech. Růžový zázvor slouží k neutralizaci chuti mezi jednotlivými kousky sushi. Zkrátka abyste si dokázali vychutnat každé sousto, kde jsou například různé typy ryb, zázvor Vám jednoduše neustralizuje chuťové pohárky a Vy si tak můžete každé sousto naplno vychutnat.
Křenový prášek.
Japonská wasabi pasta se skutečným wasabi.
Japonská sójová omáčka bez lepku.
Tradiční nakládaná žlutá ředkev k přípravě sushi.
Sushi rýže od vietnamské firmy Lotus rice. Odrůda Koshihikari.
Nastavení